В "ДНР" намагаються заперечити використання безпілотників Bayraktar українськими військовими

Представники російського бандформування "ДНР" шукають підстави, щоб не підтвердити використання Збройними силами України БПЛА Bayraktar TB2 турецького виробництва
 

Журналіст відділу новин
В "ДНР" намагаються заперечити використа…
Фото: ІнформНапалм

Представник бандформування "ДНР" Наталія Ніконорова на засіданні Контактної групи намагалась заперечити використання українською стороною турецького безпілотного літального апарату Bayraktar ТВ2 на території ОРДО.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на так зване "МЗС" бандформування "ДНР".

"Наразі ми перевіряємо інформацію про можливе використання Збройними силами України БПЛА турецького виробництва. Підтвердження цього факту поки що немає. Ми вимагали у представників України роз'яснити ситуацію із заявою Генштабу ЗСУ про бойове застосування цього пристрою", – наводяться у повідомленні слова Ніконорової.

В "ДНР" намагаються заперечити використання безпілотників Bayraktar українськими військовими

Це мабуть перший випадок за всю війну, коли російська сторона заперечує використання зброї Збройними силами України. Зазвичай буває навпаки – вони вигадують таке застосування там, де його не було.

Нагадаємо, 26 жовтня Збройні сили України застосували на Донбасі турецькі ударні безпілотні літальні апарати Bayraktar TB2.

Читайте також: Загострення на Донбасі: Що відбувається у Старомар'ївці і чого чекати далі (КАРТА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme