"Шкодять іміджу": В Італії поліцейські протестують через рожеві маски (ФОТО)

В Італії профспілка поліцейських обурилась через колір закуплених засобів захисту проти коронавірусу

Журналіст стрічки новин

Правоохоронцям закупили захисні маски ніжно-рожевого кольору. У поліції Італії наголосили, що це шкодить іміджу відомства.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на La Repubblica.

"Ми не будемо носити рожеві маски. Вони не підходять для нашої форми", – заявили у листі профспілки.

Зазначається, що поліцейські дільниці в містах Павія, Варезе, Феррара, Сіракузи, Болонья і Венеція отримали засоби індивідуального захисту, які потрібно носити під час служби.

"Враховуючи дану нами присягу, необхідно, щоб уніформа носилася з пристойністю і повагою до інституції. Особливо в історичний момент, коли зростає відраза до представників охорони правопорядку, стає необхідним тверезий підхід і повага до одягненої уніформи", – пояснили у профспілці.

Італійські поліцейські переконані, що рожеві маски не надають їм авторитетності. Вони попросили негайно надати засоби індивідуального захисту іншого кольору (білі, сині, блакитні або чорні).

рожеві маски для поліцейських в Італії

Нагадаємо, минулого року пасажира літака, який направлявся з Форт-Лодердейла до Вашингтона, вигнали через те, що він замість маски одягнув на обличчя жіночі труси. Коли чоловіку зробили зауваження й сказали, що йому доведеться вийти літака, він заявив, що, згідно з правилами карантину, маски повинні повністю закривати рот і ніс. А його білизна відповідає цим вимогам. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme