В Італії противників COVID-перепусток розганяють водометами та сльозогінним газом (ВІДЕО)

В італійському місті Трієсті правоохоронці розігнали сидячий протест проти COVID-перепусток з використанням водометів та сльозогінного газу

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
В Італії противників COVID-перепусток ро…
Скріншот

Порт у цьому місті став центром протестів у країні, які спалахнули після запровадження нових карантинних обмежень.

Згідно з рішенням італійського уряду, всі працівники повинні мати COVID-документи, аби продовжувати працювати, повідомляє Depo.ua із посиланням на The Guardian.

Зазначається, що у Трієсті протестувальники влаштували сидячий бойкот, тим самим заблокувавши вхід до порту. Щоб розігнати учасників бойкоту, правоохоронці застосували водомети, якими витіснили протестувальників з території порту.

Після цього, як пишуть ЗМІ, поліція закидала учасників бойкоту сльозогінним газом. У відповідь на це, велика частина людей пішла протестувати на головну площу Трієста, де розташовані урядові будівлі.

Нагадаємо, 7 вересня стало відомо, що противники вакцинації у Канаді закидали камінням прем'єр-міністра Канади Джастіна Трюдо. Серед тих, хто закидав Трюдо гравієм було багато громадян з символікою Народної партії Канади – консервативного руху, що виступає проти обов'язкової вакцинації населення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme