В Італії у аеропорту померла українка: У неї вкрали усі гроші та речі

В італійському аеропорту Каподічіно, що в Неаполі, 3 вересня померла 60-річна українка

Журналіст стрічки новин
В Італії у аеропорту померла українка: У…
Фото: Рixabay

Жінці, на ім'я Анна Бурак, стало зле. Після того, як вона померла, у неї вкрали всі речі та заощадження. Однак невідомо, коли її обікрали: в аеропорту, чи після доставки її тіла у морг.

Про це 4 вересня повідомив італійський громадський діяч, медійник Лука Абейте на своїй сторінці у Facebook, пише Depo.ua.

"Здається, що людській підлості не має меж. 60-річна українка померла від хвороби в аеропорту Каподічіно перед тим, як вилетіти у свою країну та обійняти близьких, яких не бачила роками", – написав він.

За його словами, у жінки вкрали усі її речі.

"У суєті порятунку чи після смерті всі її заощадження, які вона мала намір привезти своїй родині, таємничо зникли. Я думаю, що крадіжка – це вже у своїй суті нікчемна річ, робити це таким чином виходить за межі толерантності. Пробач нам, Анно, ти це не заслужила", – додав чоловік.

скріншот

Анна Бурак

За інформацією видання "Українська Газета IT", українка кілька років жила в маленькому містечку Валло ді Діано. Там вона працювала доглядальницею та волонтером.

Всі добре знали її в маленькому містечку і поважали за її доброту.

3 вересня жінка поверталася до України, коли їй стало зле в аеропорту. Медики не змогли врятувати українку. Наразі невідомо, коли її обікрали: в аеропорту, чи після доставки її тіла у морг.

Нагадаємо, раніше ми розповідали про те, що на Сумщині 23-річний чоловік прикидався жінкою й навіть підпалював свій будинок, аби уникнути покарання за систематичні крадіжки та грабежі у місті.

Також повідомлялося, що в Ужгороді ремонтник обікрав квартиру, де працював. Він вкрав гроші й зник.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme