В окупованому Криму обвалилася будівля старовинної філармонії: Як вона виглядала раніше і тепер

У центрі тимчасово окупованого Сімферополя обвалилася стіна будівлі найстарішої культурної установи півострова – Кримської державної філармонії

Журналіст стрічки новин
В окупованому Криму обвалилася будівля с…
Фото: Скріншот

Спершу (близько 9:00 ранку) стався обвал невеликої ділянки стіни у дворі філармонії. Проте пізніше стіна двоповерхової будівлі завалилася повністю.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на росЗМІ.

Місцеві мешканці розповіли, що раніше у філармонії відбувався ремонт, однак вже впродовж близько місяця робітників на об'єкті видно не було. 

Уточнюється, що постраждалих у результаті обвалу будівлі філармонії немає.

У прес-службі так званого "МНС" повідомили також, що обвалення частини будівлі відбулося через обвал внутрішньої перегородки конструкції.

"Встановлено, що під час проведення ремонтних робіт у будівлі філармонії, яка перебуває на реконструкції, сталося обвалення внутрішньої перегородки та міжповерхового дерев'яного перекриття між першим і другим поверхом двоповерхової будівлі", – уточнили у "відомстві".

На місці події працюють окупаційні рятувальники й силовики. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kpcrimea (@kpcrimea)

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у середмісті Ялти обвалилася частина фасаду історичної будівлі.

Довідка: Про те, що майже столітня будівля Кримської філармонії руйнується, місцеві ЗМІ писали ще у 2018 році. Тоді повідомлялося, що від стін і балкона будівлі відвалюються шматки штукатурки, оголюючи кладку. На стінах були також помітні великі тріщини.

Реставрацію планували розпочати ще у 2019 році, але це відбулося лише цьогоріч. Низка місцевих ЗМІ повідомляли також, буцімто на роботи планували витратити близько 82 мільйонів рублів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme