В рф розглянуть можливість обміну Медведчука на бійців "Азову"

У росії мають намір вивчити питання можливості обміну затриманого Службою безпеки України політика Віктора Медведчука на українських полонених з полку "Азов"

В рф розглянуть можливість обміну Медвед…
Віктор Медведчук

Про це заявив член переговорного процесу, голова комітету Держдуми з міжнародних справ та очільник фракції "ЛДПР" леонід слуцький, передає Depo.ua з посиланням на російський "Интерфакс".

"Ми вивчимо питання можливості обміну Медведчука на "азовців". Не ми, ЛДПР, а ті люди в москві, які мають такі повноваження", — заявив він.

Президент Володимир Зеленський 12 квітня опублікував фото затриманого депутата від забороненої ОПЗЖ Віктора Медведчука.

За даними СБУ, фсб росії хотіла вивезти Медведчука під виглядом військового ЗСУ у невизнане "Придністров'я", а звідти — до Москви, але політика затримали ще на виїзді з Київської області.

Охоронець Медведчука, відео з яким опублікувала СБУ, розповів, що той разом із кухарем та охороною переховувався у приватному будинку в Києві, який, за легендою, орендувала родина з Італії.

Зеленський пропонував обміняти Медведчука на українських полонених, яких утримує росія. СБУ опублікувала відео з політиком, у якому той просив путіна обміняти його на цивільних та військових із Маріуполя, проте раніше в москві на такі умови не погоджувалися.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme