В Україні на ще чотирьох залізничних вокзалах відкрили пункти COVID-вакцинації

В Україні відкрили ще чотири пункти вакцинації проти коронавірусу на залізничних вокзалах Шепетівки, Куп'янська, Тернополя та Сміли

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
В Україні на ще чотирьох залізничних вок…
Фото: Depo.ua

Шепетівка та Куп'янськ є одними з основних локомотивних депо, через що було ухвалене рішення про створення там пунктів вакцинації.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу "Укрзалізниці".

"Закликаємо не тільки пасажирів, а й залізничників вакцинуватись, адже щеплення – це, перш за все, безпека життя", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пункти щеплення станом на сьогодні, 26 жовтня, функціонують на 23 залізничних вокзалах. Там пасажири можуть швидко отримати вакцину від коронавірусу.

В Україні ще на чотирьох залізничних вокзалах відкрили пункти COVID-вакцинації

Нагадаємо, 21 жовтня на вокзалах України відкрили пункти COVID-вакцинації та експрес-тестування. Невакциновані пасажири прямо на вокзалі можуть за вигідною ціною зробити тест і отримати довідку, яка стане підставою для проїзду в разі негативного результату.

Вже у перший день роботи цих центрів у 18 осіб тестування виявило коронавірус. Також 18 пасажирів не пустили в поїзди, бо ті не мали ні сертифікатів про вакцинацію, ні негативних ПЛР-тестів. А станом на 23 жовтня у пунктах вакцинації на залізничних вокзалах щеплення проти коронавірусу отримали понад дві тисячі осіб.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme