В Україні різко впала добова захворюваність на коронавірус: Нові дані від МОЗ

В Україні минулої доби виявили 749 нових випадків коронавірусу, що на 1 157 випадків менше, аніж 28 серпня

Журналіст стрічки новин
В Україні різко впала добова захворювані…
Фото: Рixabay

До лікарень з підозрою на коронавірус чи підтвердженим діагнозом госпіталізували 583 особи. Померли вчора від коронавірусу 18 осіб, а одужала 291 особа.

Про це інформує Depo.ua із посиланням на прес-службу МОЗ.

Найбільше хворих на коронавірус 29 серпня виявили у м. Київ (148), Чернівецькій (74), Дніпропетровській (72), Одеській (49) та Тернопільській (48) областях.

За весь час пандемії в Україні на COVID-19 захворіли 2 284 940 осіб. Одужали від хвороби 2 206 683 людини, а померли – 53 738 особи.

Раніше повідомлялося, що в Україні нині шість регіонів демонструють високі показники госпіталізацій хворих на коронавірус – це Донецька, Запорізька, Сумська, Тернопільська, Чернівецька та Чернігівська. Водночас 27 серпня Україна повернулася в лідери за добовою смертністю від коронавірусу в Європі. Також наша держава посідає 52 позицію серед інших держав за кількістю нових випадків COVID-19 за добу, а серед країн Європи – 15.

Нагадаємо, дещо раніше головний санітарний лікар України Ігор Кузін розповів, скільки триватиме пандемія коронавірусу в Україні. Він повідомив також, що необхідність носити маски в громадському транспорті, державних установах та при поході в магазини для українців може залишитися назавжди.

Читайте також: Україна на карантині до 1 жовтня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme