В Україні ціна на автогаз знову б'є рекорди

У вівторок, 21 вересня, українські мережі АЗС скорегували вартість автогазу. Ціна знову побила рекорд

Журналіст стрічки новин

Середня ціна на скраплений газ у мережах АЗС по Україні зросла на 9 копійок – до 17,62 грн/л.

Про це свідчать дані щоденного моніторингу роздрібного ринку Консалтингової групи "А-95", передає Depo.ua з посиланням на Enkorr

Водночас ціна на бликитне паливо у мережах преміум-сегменту побила рекорд за всю історію спостереження. Так, на ОККО ціна на газ встановилась на позначці 18,49 грн/л (+50 коп./л – до 20 вересня), а на WOG – 18,24 грн/л (+25 коп./л).

Крім того, мережа Motto, яка представлена в економ-сегменті, підвищила ціну на автогаз на 10 коп./л, до 17,48 грн/л, у Дніпропетровській області. Внаслідок цього середня ціна мережею зросла на 2 коп./л і склала 17,56 грн/л.

Як відомо, на тлі зростання світових цін і локального дефіциту СВГ з початку липня до середини серпня скраплений газ в Україні істотно здорожчав. Так, від 1 липня до 20 вересня середня вартість у гурті зросла на 2,8 грн/л, у роздробі – на 1,99 грн/л. На думку експертів, блакитне паливо може зрости ще на 30-40 копійок.

Нагадаємо, 6 вересня в Україні на АЗС різко зросла ціна на пальне. Мережі заправок скорегували ціни на бензин та дизпаливо.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme