В зоопарку жінка кинула маленьку доньку у вольєр до ведмедя

У Ташкенті жінка кинула свою трирічну доньку у вольєр до ведмедя

Редактор стрічки новин
В зоопарку жінка кинула маленьку доньку…
Фото: Зоопарк Ташкента

У столиці Узбекистану Ташкенті відвідувачка зоопарку скинула маленьку дівчинку у вольєр до кавказького бурого ведмедя на очах у інших відвідувачів. 

Про це повідомляє прес-служба зоопарку, передає Depo.ua.

Жінка перекинула дівчинку через огорожу у вольєр до ведмедя, попри спроби відвідувачів та працівників зоопарку зупинити її.

Дитина впала з висоти п'яти метрів і опинилась на території вольєра. За словами співробітників зоопарку, ведмідь підійшов до дівчинки, понюхав її та відійшов. Працівники швидко зреагували на те, що сталося - вони заманили хижака у внутрішнє приміщення вольєру і закрили його там. Ведмідь не чинив опору

Ташкентський зоопарк взяв на себе всі витрати на надання медичної допомоги. 3-річна дівчинка отримала забої від падіння з 5-метрової висоти.

Про мотиви жінки наразі нічого невідомо. Правоохоронні органи ведуть розслідування, а дівчинка перебуває під наглядом лікарів.

Нагадаємо, раніше у мережі з'явилося відео, як в один з маркетів у США вломився бурий ведмідь. Ведмідь не звернув уваги на паніку людей і навіть скористався санітайзером, розміщеним біля входу до магазину. 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme