ВАКС обрав запобіжний захід для посадовця з Міноборони, якого зловили на хабарі

Вищий антикорупційний суд обрав запобіжний захід для заступника начальника управління Міністерства оборони України, підозрюваного у пропозиції хабаря розміром 24 мільйони гривень

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
ВАКС обрав запобіжний захід для посадовц…
Фото: ВАКС

Зокрема, суддя ВАКС частково задовольнив клопотання та застосував до підозрюваного запобіжний захід у виді застави у розмірі 496 тисяч гривень.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу САП.

"22 грудня 2021 року за клопотанням детективів НАБУ, погодженого прокурором САП, слідчий суддя Вищого антикорупційного суду обрав запобіжний захід заступнику начальника управління Міністерства оборони України, підозрюваного у пропозиції надання неправомірної вигоди у сумі 24 млн гривень за позитивний висновок аудиторської перевірки Директору Департаменту внутрішнього аудиту Міністерства оборони України", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на підозрюваного посадовця також поклали низку процесуальних обов'язків, втім, яких саме – не уточнюється.

ВАКС обрав запобіжний захід для заступника з Міноборони, якого зловили на хабарі

Нагадаємо, вчора, 21 грудня, стало відомо, що заступника начальника управління Міністерства оборони підозрюють у спробі дати хабар розміром 24 мільйони гривень. Хабарем фігурант намагався вплинути на результати аудиту Міноборони.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme