Вчені розповіли, скільки часу потрібно для відпочинку, щоб бути щасливим

Вчені з університету Пенсільванії, що у США, дізналися, скільки людині потрібно часу для відпочинку, щоб почуватися щасливою

Журналіст стрічки новин
Вчені розповіли, скільки часу потрібно д…
Фото: Рixabay

Вони проаналізували дані понад 21,7 тис. добровольців, які розповідали про те, що вони роблять протягом доби. Також люди розповідали про рівень задоволеності від того, чим вони займаються.

У такий спосіб вченим вдалося знайти зв'язок між кількістю вільного часу та рівнем щастя людей, інформує Depo.ua із посиланням на Science Daily.

Так, за словами науковців, люди отримують задоволення, коли відпочивають близько 3,5 години щодня. Водночас вони наголосили, що тривалий відпочинок – близько семи годин на день, може мати негативний вплив на психічне здоров'я.

Крім цього, вчені встановили, що ті, хто витрачають свій тривалий відпочинок із користю – на заняття спортом, хобі, зустрічі з друзями, пізнання нового – теж є щасливими.

Нагадаємо, раніше вчені розкрили секрет максимального щастя. Науковці переконані, що секрет щастя простий і у кожного свій, однак, щоб його досягти, потрібно зменшити очікування.

Читайте також: Як стати щасливішим попри осінь та пандемію: Поради науковців

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme