Верещук зізналась, скільки заробляє на посаді міністра

Новообраний віцепрем'єр-міністр — міністр реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що на новій посаді вона зароблятиме разом з усіма надбавками 68 тис. грн на місяць

Журналіст стрічки новин
Верещук зізналась, скільки заробляє на п…
Фото: Слуга народу / Facebook

Верещук розповіла, що вона спить близько 6 годин на добу, ходить у спортзал на кардіотренування та їздить на автомобілі Toyota Camry.

Про це вона сказала у бліцінтерв'ю телеканалу "Дом", передає Depo.ua.

Зазначимо, що серед перших кроків вона назвала бажання відвідати Донецьку, Луганську та Херсонську області, щоб поспілкуватися з людьми, які мешкають поблизу окупованих територій.

"Як виявилося, саме спілкування дає найбільше інформації. Експертна мережа, волонтери, внутрішньо переміщені особи — все, що може мене наситити інформацією, буде зроблено", — пояснила міністр.

За словами Верещук, найближчим часом також буде ухвалено низку постанов, зокрема про виплату пенсій, пільги на електроенергію.Також вона хоче зайнятись питанням розкодування сигналів телеканалів, які здійснюють мовлення на окуповані території.

"Навіть якщо ми говоримо про телеканал "Дом", є ще аналогове телебачення, яке повністю закодоване, і люди не можуть його отримати. Ми будемо над цим працювати, щоб декодувати такі телеканали. Якщо ми говоримо про телеканал "Дом", це, звичайно, фінансування. Не буде грошей — не буде контенту", — підсумувала вона.

Нагадаємо, що Верещук очолила МінТОТ 4 листопада. Вона заявила, що на посаді міністра проведе аудит, наскільки її міністерство виконує профільні закони, постанови Кабінету міністрів, укази президента та рішення РНБО. Серед її першочергових кроків буде також створення експертної та громадської рад при міністерстві. Крім цього, вона зазначила, що до кінця поточного року планує створити спеціалізовану державну установу – Український національний центр розбудови миру – для збору доказової бази порушень прав, пов'язаних із тимчасовою окупацією та збройною агресією РФ. 

Читайте також: Офіцерка ЗСУ, яка грозиться бити в зуби: Що відомо про Ірину Верещук, нову міністерку з питань тимчасово окупованих територій

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme