Відомий російський актор покинув дружину заради Аліни Гросу

Українська співачка Аліна Гросу та російський актор Роман Полянський розповіли свою історію кохання 

Журналіст відділу «Життя»
Відомий російський актор покинув дружину…
Фото: Instagram Аліни Гросу

Пара дала інтерв'ю програмі ЖВЛ на 1+1, передає Depo.ua.

Усе розпочалося три роки тому, коли Роман знявся в першому кліпі у Аліни. Далі було ще декілька відео. Спочатку співачка та актор товаришували, до того ж вдома на Полянського чекала дружина і дочка. Проте актор запевняє, що розпочав стосунки з Гросу лише після офіційного розлучення.

"До цього все йшло. Не Аліна стала причиною, просто все якось закінчилося. Якось, певно, почуття минули. Я якось це тему не особливо чіпав, відбулося так, буває. Люди сходяться і розходяться", – філософськи заявив Роман.

Наразі актор стверджує, що у нього гарні стосунки з 10-річною дочкою Марфою. Цікаво, що Романа запрошували на весілля Аліни та її колишнього чоловіка. Після розлучення Гросу знайшла колосальну підтримку у Полянського. 

Заради Аліни актор покинув не лише дружину, а й Росію. Мовляв, спочатку Гросу приїхала на Росію за освітою, а згодом і він зміг змінити місце проживання.

"Аліна приїхала сюди, у неї була велика кількість знімань, була тут вона. І я думаю: "А чого це я тут?" Я зрозумів, що якось важкувато без неї. Хочеться бачити ці очі, губки, носик. І ось в той момент і зрозумів, що треба їхати завойовувати", – зазначив актор.

При цьому Полянський не бачить жодних проблем, адже в Україні він і до переїзду знімався в серіалах. Зараз закохані живуть разом, проте брати шлюб не поспішають. 

Нагадаємо, Аліна Гросу переспівала "Бджілку" з репом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme