Відставка Ткаченка: "Слуги" заявили, що не підтримують звільнення міністра 

Фракція "Слуга народу" не голосуватиме за звільнення міністра культури Олександра Ткаченка 

Олександра Мандровська

На думку голови фракції "СН" Давида Арахамії, Ткаченко повинен був узгодити рішення про відставку із парламентської фракцією.

Про це Давид Арахамія заявив під час спілкування із журналістами в кулуарах Верховної Ради, передає Depo.ua.

"Він мав прийти на фракцію, сказати, що, мовляв, не згоден з такими от позиціями і хочу піти. Якщо він так чомусь не зробив, то отримає наслідки", – прокоментував ситуацію Арахамія.

Він також заявив про те, що "слуги" не будуть офіційно підтримувати відставку Ткаченка з посади, щоб він залишився "заручником цієї ситуації".

"Це неправильно, коли фракція призначає міністра, а потім із новин дізнається, що він якось там "психонув" і щось там написав. Я не думаю, що за такого підходу він має шанси бути звільненим", – наголосив Арахамія.

Нагадаємо, 10 листопада ЗМІ дізналися, що Ткаченко може піти у відставку через відібране у нього Держкіно. Джерела повідомляли, що це відділення було для Ткаченка "останньою краплею", оскільки він був налаштований проти такого рішення.

11 листопада Олександр Ткаченко повідомив про те, що подав у відставку. Він подякував своїм сподвижникам у регіонах, команді в міністерстві, керівникам ЦОВВ і відомств, а також колегам з фракції "Слуга народу" і президенту.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua