Відставка Ткаченка: У "слуг" заявили, що заява була написана "на емоціях"

Народна депутатка від "Слуги народу" Євгенія Кравчук повідомила, що заява міністра культури Олександра Ткаченка про відставку була написана "на емоціях"

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Відставка Ткаченка: У "слуг" заявили, що…
Фото: Telegram Олександра Ткаченка

При цьому, профільний Комітет з питань культури не хоче відпускати Ткаченка у відставку, оскільки кандидатур на заміну – немає.

Про це Кравчук повідомила під час спілкування із журналістами у кулуарах Верховної Ради, пише Depo.ua.

Окрім цього нардепка зауважила, що комітет має намір розмовляти із Ткаченком у спробах переконати його не йти у відставку.

"Пан Ткаченко відповідає займаній посаді. Можливо це його рішення було доволі таким емоційним. Він був закордоном, коли він його ухвалив, коли було засідання по спадщині, по ЮНЕСКО...Переважна більшість не хотіла б, щоб пан Ткаченко йшов у відставку", – наголосила Кравчук.

Зауважимо, дещо раніше з'явилася інформація, що міністерство культури України може очолити "слуга" Юлія Гришина.

Нагадаємо, 10 листопада ЗМІ дізналися, що Ткаченко може піти у відставку через відібране у нього Держкіно. Джерела повідомляли, що це відділення було для Ткаченка "останньою краплею", оскільки він був налаштований проти такого рішення.

11 листопада Олександр Ткаченко повідомив про те, що подав у відставку. Він подякував своїм сподвижникам у регіонах, команді в міністерстві, керівникам ЦОВВ і відомств, а також колегам з фракції "Слуга народу" і президенту.

Читайте також: "Нічого, переживуть": Чому міністрам Шмигаля не дають звітувати перед народом

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme