ЗМІ дізнались, хто може стати новим міністром культури в Україні 

Міністерство культури України може очолити "слуга" Юлія Гришина 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
ЗМІ дізнались, хто може стати новим міні…
Фото: Юлія Гришина / Facebook

Гришина цілком може замінити на посту очільника Мінкульту Олександра Ткаченка, який 11 листопада написав заяву про своє звільнення за власним бажанням.

Про це Depo.ua повідомляє із посиланням на ЗМІ "Страна".

Журналістам видання, своєю чергою, вдалося дізнатися інформацію від людини, яка наближена до провладної партії "Слуга народу", та погодилася говорити на правах анонімності. 

Також ця людина повідомила про те, що Юлія Гришина нещодавно готувалася очолити провладну політичну силу "Слуга народу" замість Корнієнка. Але керувати "слугами" довірили її колезі по партії Олені Шуляк.

Допис про Юлію Гришину

Що відомо про Юлію Гришину 

Гришина – голова підкомітету з питань вищої освіти Комітету Верховної Ради України з питань освіти, науки та інновацій.

Народилася 16 червня 1978 року в Києві. Закінчила юридичний факультет Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

Професор кафедри трудового права та права соціального забезпечення Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Член комісії з права науково-методичної комісії з вищої освіти Міністерства освіти і науки України. Суддя постійного Третейського суду саморегулівної організації Професійна асоціація реєстраторів і депозитаріїв. Працювала на керівних посадах у вищих навчальних закладах. З 2014 року професор кафедри трудового права КНУ ім. Т. Шевченка. Керуючий партнер юридичної бізнес-школи  CTRL.School.

Нещодавно Гришина презентувала власну книгу "Знання, які змінюють світ". 

У 2019 році була обрана народною депутаткою 9 скликання від партії "Слуга народу" номером 133 у списку як безпартійна.

Відомо, що Гришина двічі перебувала у шлюбі. 

Нагадаємо, кілька годин тому Олександр Ткаченко повідомив про те, що подав у відставку. Він подякував своїм сподвижникам у регіонах, команді в міністерстві, керівникам ЦОВВ і відомств, а також колегам з фракції "Слуга народу" і президенту.

А напередодні, 10 листопада ЗМІ дізналися, що Ткаченко може піти у відставку через відібране у нього Держкіно. Джерела повідомляли, що це відділення було для Ткаченка "останньою краплею", оскільки він був налаштований проти такого рішення.

Читайте також: "Нічого, переживуть": Чому міністрам Шмигаля не дають звітувати перед народом

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme