Вихідні на Донбасі: Бойовики поранили українського воїна

Станом на 17:00 16 січня російсько-окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню та поранили одного українського військовослужбовця

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Вихідні на Донбасі: Бойовики поранили ук…
Фото: Прес-центр ООС

Бойовики відкривали вогонь у бік Катеринівки з автоматичних і станкових гранатометів, а також стрілецької зброї.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-центр ООС.

"Внаслідок дій ворога один військовослужбовець Об’єднаних сил дістав поранення. Воїн перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров’я – задовільний", – йдеться у повідомленні

Зазначається, що підрозділи ООС контролюють ситуацію та продовжують давати відсіч російсько-окупаційній агресії.

Вихідні на Донбасі: Бойовики поранили українського воїна

Відомо, що днями на тимчасово окупованій території Донбасу зафіксували 126 одиниць військової техніки збройних формувань Росії, яка розміщена з порушенням Мінських домовленостей. Там зафіксували 39 одиниць такої військової техніки та озброєння.

Водночас західні експерти прогнозують, що Росія може повномасштабно вторгнутися в Україну за декількома сценаріями. Серед них – загострення на Донбасі, вторгнення з окупованого Криму, атака на кількох фронтах, ракетні та кібератаки.

Нагадаємо, що днями було помічено, як Росія перекидає оперативно-тактичні ракетні комплекси "Іскандер-М" зі Східного військового округу поближче до України. У самій країні кажуть, що це потрібно для навчання військових.

14 січня на урядові сайти України було здійснено масштабну кібератаку. У МЗС України підозрюють у цьому причетність Росії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme