Віталій Нестор: Протягом серпня у столиці визначать переможців міського конкурсу проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування

У столиці розглядають проєкти, які подані органами самоорганізації населення на фінансування у рамках Міського конкурсу проєктів і програм розвитку місцевого самоврядування

Журналіст стрічки новин
Віталій Нестор: Протягом серпня у столиц…

До складу комісії для визначення переможців входять депутати Київської міської ради, представники Київської міської державної адміністрації та районних державних адміністрацій.  
 
За словами депутата Київської міської ради, першого заступника голови Постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики та запобігання корупції Віталія Нестора, 29 липня завершився прийом проєктів на фінансування у рамках конкурсу, до Департаменту суспільних комунікацій Київської міської державної адміністрації надійшов 51 проєкт від 49 органів самоорганізації населення Києва на суму майже шість мільйонів гривень.   
   
"Важливо підтримувати ініціативи громадськості та разом здійснювати процеси задля розвитку місцевого самоврядування. Підвищення соціальної активності киян та своєчасна підтримка міської влади сприяє реалізації важливих проєктів для міста. На даному етапі комісія міського конкурсу проєктів та програм розвитку місцевого самоврядування розглядає подані проєктні заявки у різних тематиках. Серед яких оснащення дитячих та спортивних майданчиків, придбання організаційної техніки для роботи органів самоорганізації населення, проведення різноманітних заходів для мешканців та реалізація ініціатив, спрямованих на добробут громад мікрорайонів Києва", – зазначив Віталій Нестор.

Депутат Київської міської ради додав, що призовий фонд конкурсу складає чотири мільйони гривень.

Ознайомитися з проєктами та програмами, які подали на міський конкурс у 2021 році, можна на сторінці Департаменту суспільних комунікацій КМДА за посиланням.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme