Війна з Україною може закінчитися конфліктом Росії з НАТО, – Британія

Напад Росії на Україну може перетворитися на конфлікт Росії з НАТО

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин

Міністерка закордонних справ Великої Британії Елізабет Трасс заявила, що війна Росії проти України може перетворитися на конфлікт Росії з НАТО.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Sky News.

"Якщо ми не зупинимо Путіна в Україні, під загрозою будуть інші – країни Балтії, Польща, Молдова. І це може бути конфліктом з НАТО", – сказала Трасс.

Вона додала, що Альянс не хотів би цього.

Нагадаємо, міністерка закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс наголосила, що жодних переговорів Москви з Україною не може бути доти, доки російські війська перебувають у країні. "Вони не можуть вести переговори з пістолетом, приставленим до голови українців", – заявила Трасс.

Як відомо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і аявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme