"Визначайтесь, бо може бути пізно": Кондратюк жорстко пройшовся по антивакцинаторах

Продюсер та телеведучий Ігор Кондратюк різко висловився про людей, які підтримують антивакцинаторські настрої у соцмережах

Редактор стрічки новин
"Визначайтесь, бо може бути пізно": Конд…
Фото: Facebook Ігоря Кондратюка

Як зазначив Кондратюк, вакцинація є одним із досягнень цивілізації, тому сучасні люди не повинні її боятися.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Якщо ви користуєтесь смартфоном, мобільним зв'язком і комп'ютером, а не пишете на бересті/пергаменті; їздите на авто (автобусах, літаках), а не на бричках/підводах; користуєтесь туалетним папером, а не підтираєтесь лопухами; ваші діти щодня зранку ходять в школу, а не в ліс по гриби та ягоди; живете в будинках, а не в мазанках/землянках; іншими словами - якщо ви - сучасна людина, то у мене запитання: Чому дехто з вас постить маячню про шкідливість вакцинації проти COVID-19?", - звернувся Кондратюк до своїх фейсбучних друзів.

Він пригрозив усіх антивакцинаторів "видаляти з друзів і банити".

"Хочете, щоб вас і ваших дітей лікарі не витягували з того світу після зараження коронавірусом - вакцинуйтесь! Не хочете вакцинуватись - обов'язково в кінці коменту  напишіть: "хочу швидше покинути цей світ, тому я - антивакцинатор/ка". Визначайтесь, бо може бути пізно", – додав Кондратюк.

Продюсер також оприлюднив своє фото з кисневою маскою, яке імовірно, було зроблене, коли він хворів на COVID-19 – навесні 2021 року. Також Кондратюк додав фото з вакцинації – він отримав щеплення препаратом американської компанії Moderna.

Ігор Котдратюк про антивакцинаторів - допис у ФБ ч.1

Ігор Котдратюк про антивакцинаторів - допис у ФБ ч.2

Нагадаємо, станом на 24 жовтня від початку вакцинальної кампанії в Україні щеплено 8 890 454 людини, з них отримали одну дозу – 8 890 452 людини, повністю імунізовані та отримали дві дози – 6 963 577 людей (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном). Загалом проведено 15 854 029 щеплень.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme