Внаслідок нападу Росії загинули 57 українців, ще 169 поранені, – МОЗ

Жертвами нападу Росії на Україну уже стали щонайменше 57 людей 

Редактор стрічки новин
Внаслідок  нападу Росії загинули 57 укра…
Фото: МВС

За оперативними даними, внаслідок російського військового вторгнення 24 лютого вже загинули 57 українців, ще 169 дістали поранення.

Про це повідомив міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко, передає Depo.ua з посиланням на прес-службу МОЗ.

За словами Ляшка, закладам охорони здоров’я знову доводиться перепрофільовуватися.

У четвер разом із уведенням воєнного стану МОЗ запропонував тим, кого можна лікувати амбулаторно, залишити заклади охорони здоров’я, щоби бути готовими приймати українців, яким потрібно буде надавати медичну допомогу на всій території України.

Міністр також зазначив, що медичні працівники працюють постійно, чергують усі медики, не лише  хірургічного профілю, травматологи, реаніматологи.

Усі на своїх робочих місцях: і комунальних лікарнях, і в закладах, що є у підпорядкуванні МОЗ, Національної академії медичних наук. Є сигнали про готовність від певних приватних клінік.

"Ми працюємо з фармацевтичними заводами, з дистриб’юторами ліків – усі готові, всі стоять на захисті нашої держави", – наголосив Ляшко.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив по початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Росія заявила, що атакує Україну з єдиною метою – демілітаризувати нашу державу.

Читайте також: В Україні ввели воєнний стан: Що важливо знати усім

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme