UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Волкер наїхав на Зеленського через переслідування проти Порошенка

Колишній спеціальний представник США у справах України Курт Волкер засудив переслідування проти п'ятого президента Петра Порошенка
 

Журналіст відділу новин
Волкер наїхав на Зеленського через перес…
Фото: ЄП

Волкер стверджує, що боротьба Зеленського з Порошенком вигідна Путіну.

Про це Курт Волкер написав у статті "Зворотний відлік розпочався. Як зупинити нове вторгнення Росії в Україну", інформує Depo.ua.

"Путін бачить, що Україна розділена. Незважаючи на те, що російські сили підійшли впритул до кордонів, президент Володимир Зеленський бореться з двома найпотужнішими прозахідними силами в Україні – колишнім президентом Петром Порошенком і найбагатшим українським бізнесменом – у той час як інші, більш одіозні олігархи залишаються в тіні", – пише дипломат.

У своїй статті Волкер наголошує, що боротьба Зеленського із прозахідним лідером Порошенком вигідна Путіну.

"Настав час для всіх прозахідних сил в Україні забути про свої розбіжності та разом працювати над захистом країни", – радить Курт Волкер.

Нагадаємо, 20 грудня п'ятому президенту України Петру Порошенку висунули підозру у державній зраді у справі про постачання вугілля з непідконтрольного Донбасу.

Пізніше у СБУ прокоментували підозру Порошенку. Працівники СБУ наголосили, що кримінальне провадження за "вугільною справою" триває, про наступні результати розслідування буде повідомлено згодом.

Читайте також: Справа Порошенка: Хто і навіщо підставляє Зеленського

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme