"Вони всі знають наші настрої": Соха прокоментував вихід із фракції "слуг" та настрої серед мажоритарників

Народний депутат Роман Соха, який дещо раніше оголосив про свій вихід із фракції "Слуга народу", повідомив, що востаннє спілкувався з президентом Володимиром Зеленський влітку 2020 року

Журналіст відділу новин
"Вони всі знають наші настрої": Соха про…
Фото: Скріншот

За словами нардепа, нині низка "слуг"-мажоритарників, як і він, невдоволені позицією глави держави щодо, зокрема, спілкування з деякими особами. Адже на початку своєї каденції Зеленський декларував кінець планово-олігархічної системи, викорінення кумівства й політичної корупції, завершення епохи бідності та соціальної несправедливості.

Про це Соха розповів під час спілкування з журналістами в кулуарах Верховної Ради, передає Depo.ua.

"Уявіть собі. 2019 рік. Стадіон, на якому поруч із паном Зеленським стоять Шурма, Татаров, Демченко… І як ви вважаєте, після цих дебатів він би отримав 73%? Це те питання, на яке, я думаю, кожен українець дасть собі відповідь… чому я зробив цей крок", – пояснив нардеп.

Він додав, що комунікація з президентом насправді непроста.

"Комунікація з президентом у нас дуже така, складна, скажімо. Востаннє я з ним спілкувався більше року тому. Це було влітку 2020 року", – зізнався Соха.

Він зауважив, що інформацію про невдоволення та стурбованість низкою моментів декого з нардепів від "Слуги народу" намагалися донести через керівництво партії та їхніх заступників.

"Вони всі знають наші настрої… Реакції ніякої не було. Я бачу ці настрої, я бачу, що їх (невдоволених "слуг народу", – ред.) доволі таки багато… Я не можу сказати точну цифру. Конспірологією не буду займатися. Ну, я думаю, що більше 10 людей (готові вийти з фракції, – ред.)", – підсумував Соха.

Нагадаємо, дещо раніше нардеп-мажоритарник Роман Соха заявив про вихід із фракції "Слуга народу". Він обирався по мажоритарному округу у Запорізькій області та нещодавно увійшов до створеного екс-спікером ВРУ Дмитром Разумковим МФО "Розумна політика".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme