ВООЗ вимагає від Китаю розповісти правду про походження коронавірусу COVID-19

У Всесвітній організації охорони здоров'я заявили, що Китай має оприлюднити усі наявні дані про походження коронавірусної інфекції

Журналіст відділу новин
ВООЗ вимагає від Китаю розповісти правду…
Фото: Pixabay

ВООЗ вимагає від китайської влади поділитися інформацією про походження вірусу SARS-CoV-2, наслідком якого є коронавірус COVID-19.

За словами генерального директора ВООЗ Тедроса Гебреїсуса, розслідування щодо причин появи коронавірусу потрібно довести до кінця, передає Depo.ua із посиланням на Reuters.

"Нам потрібно тиснути сильніше, тому що ми маємо дізнатися, що саме тоді відбулося, аби ми могли краще відреагувати на подібні виклики у майбутньому", – пояснив очільник ВООЗ на брифінгу.

Також Гебрейсус нагадав, що під час боротьби із коронавірусом було зроблено багато помилок і просто невдалих кроків через брак інформації та алгоритмів.

Нагадаємо, у жовтні Офіс директора Національної розвідки США розсекретив висновки щодо походження коронавірусної хвороби.

Згідно з документом, у США розглядають два варіанти походження хвороби.

Йдеться про природне походження та інцидент у лабораторії. Втім, американська розвідка не прийшла до якогось однозначного висновку. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme