Все більше українців готові підтримати партію Порошенка на виборах: Результати нового рейтингу

У рейтингу партій лідерську позицію традиційно займає "Слуга народу", а на другому місці – "Європейська Солідарність"
 

Журналіст стрічки новин
Все більше українців готові підтримати п…
Фото: Слуга народу / Facebook

Цікаво, що раніше, згідно з результатами рейтингів, на другому місці була партія "Опозиційна платформа – За життя", однак зараз її підтримка суттєво просіла.

Як свідчать результати "Всеукраїнського соціологічного дослідження: Електоральні настрої населення" Українського інституту майбутнього, за "Слугу народу" готові проголосувати 13,5% українців, а серед тих, хто визначився та піде на вибори – 22,2%. За "Європейську Солідарність" віддали б голоси 9,8%, а серед тих, хто визначився та піде на вибори – 16%, пише Depo.ua.

На третьому місці електоральної підтримки "Батьківщина" – 8,5% й 14%, а ось на четвертому ОПЗЖ – 8,3% й 13,6%.

Партію "Сила і Честь" голові підтримати 3,6% громадян, а серед тих, хто визначився та піде на вибори – 6%. А ось у партії "Голос", на тлі їхнього розвалу, всього 1,1% електоральної підтримки.

Рейтинги партій - липень 2021

Зазначимо, що на західній Україні найбільшу підтримку має "Європейська Солідарність", у Центрі, на Сході й на Півдні – "Слуга народу", а ось на Донбасі – традиційно ОПЗЖ.

Нагадаємо, що червневі соцопитування показували зниження рівня підтримки у суспільстві "Опозиційної платформи – За життя". Лідером симпатій українців, як і зараз, була "Слуга народу", а упевнене друге місце займала "Європейська Солідарність".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme