Вселенський Патріарх прилетів до України (ФОТО)

Митрополит Київський Епіфаній та прем'єр-міністр Денис Шмигаль зустріли Вселенського Патріарха Варфоломія

Журналіст відділу новин
Вселенський Патріарх прилетів до України…
Фото з Facebook-сторінки Дениса Шмигаля

Патріарх Вселенський Варфоломій прилетів із офіційним візитом до Києва на святкування 30-річчя з проголошення незалежності України.

У аеропорту "Бориспіль" його зустріли предстоятель ПЦУ Епіфаній та голова уряду Денис Шмигаль, передає Depo.ua із посиланням на Facebook-сторінку Шмигаля.

"Символічний та важливий візит для нашої держави. Делегація Вселенського Патріархату візьме участь в урочистостях до 30-ї річниці відновлення нашої Незалежності. Подякував за ту підтримку, яка надається Україні та українському народу зі сторони його Всесвятості", – заявив Шмигаль.

Нагадаємо, що 21 серпня о 10:00 в Михайлівському Золотоверхому соборі відбудеться урочиста зустріч патріарха та подячна молитва з нагоди його приїзду.

А наступного дня, 22 серпня, о 9:00 на території Собору Святої Софії Київської під відкритим небом відбудеться Божественна літургія, яку очолять двоє предстоятелів: патріарх Варфоломій та митрополит Епіфаній.

Серед світських заходів візиту – зустріч з дітьми героїв, загиблих на Донбасі, візити до послів Греції і Туреччини, а також покладання квітів до пам’ятника жертвам Голодомору.

Також Варфоломій буде присутній і на урочистостях з нагоди Дня Незалежності України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme