Вже чотири області України не відповідають показникам "зеленої" зони, – МОЗ

За останніми даними МОЗ, динаміка госпіталізацій вийшла за межі "зеленої" зони у чотирьох областях
 

Журналіст відділу новин
Вже чотири області України не відповідаю…
Фото: ЕРА

У Волинській, Львівській, Одеській і Тернопільській областях динаміка рівня госпіталізацій перевищує показник, встановлений для "зеленої" зони епідеміологічної небезпеки.

Про повідомляє Depo.ua з посиланням на статистичні дані, оприлюднені Міністерством охорони здоров'я.

Згідно з даними МОЗ, на Львівщині за останні три дні динаміка рівня госпіталізації складала від 62,4 до 72,3%, при максимумі 50% для "зеленої" зони.

Перевищені показники 9-11 вересня фіксувалися і на Волині. А Одещина і Тернопільщина перетнули цю межу 11 вересня – там показник складає відповідно 52,3% і 50,9%.

Також на Закарпатті, де 9 вересня зафіксовано зростання рівня госпіталізацій на 60%, однак 10-11 вересня показник зменшився до 30% і 24,4%.

Динаміка госпіталізацій МОЗ

Нагадаємо, 6 вересня головний санітарний лікар Ігор Кузін спрогнозував, що вже незабаром Україна перейде з "зеленої" зони у "жовту", а у листопаді опиниться у "червоній". Таким чином у листопаді можуть запровадити локдаун.

Раніше у ЗМІ повідомили, що у столиці можуть ввести локдаун вже з 15 вересня. Водночас голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан заперечив таку інформацію.  У МОЗ, своєю чергою, спрогнозували, скільки триватиме ще пандемія COVID-19 в Україні.

Читайте також: Україна на карантині до 1 жовтня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme