Як Клименко з "Голосу" відмазувала своє голосування за закон про олігархів, а з неї стібалися колеги по парламенту

Народна депутатка від партії "Голос" Юлія Клименко намагалася виправдати своє голосування за законопроект про олігархів 23 вересня

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Як Клименко з "Голосу" відмазувала своє…
Фото: Facebook Юлії Клименко

При цьому, ще вчора, 22 вересня, депутатка зауважила, що не підтримує цей законопроект та проти дешевих маніпуляцій.

На запитання, що змінило її думку, депутатка вказала на "правки", повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Клименко у Facebook.

За її словами, закон не дасть ефекту, але це перший прецедент коли олігархи визнані та закріплені на законодавчому рівні. Окрім цього, вона звинуватила депутатів, які не проголосували за цей закон, а саме Ярослава Железняка, Кіру Рудик, Андрія Осадчука, Лесю Василенко, Інну Совсун та Романа Костенка.

Зауважимо, що Костенко підтримав законопроект, тому не відомо, чому Клименко вирішила вписати його прізвище до переліку тих, хто проголосував проти.

Народна депутатка від партії "Голос" Юлія Клименко намагалася виправдати своє голосування за закон про олігархів 23 вересня

Голова фракції "Голос" Железняк вказав, що Клименко допустилася помилки у слові "правки", тому що потрібно було написати "бабки".

Як Клименко "відмазувала" своє голосування за закон про олігархів, а з неї стібалися колеги по парламенту

Клименко запевняє, що не буде голосувати за закон про олігархів

Нагадаємо, наприкінці липня у партії "Голос" стався розкол. Одразу кілька депутатів подали голові Кірі Рудик заяви про свій вихід із партії. Свої квитки на стіл поклали Олександра Устінова, Ольга Стефанишин, Ярослав Юрчишин.

20 вересня Железняк назвав прізвища колег, які беруть гроші у влади на свої округи. Йдеться про Галину Васильченко та Наталію Піпу. Вони були обрані до Верховної Ради мажоритарним округам Львівщини. 

Сьогодні, 23 вересня, під час голосування за так званий "закон про олігархів" голоси нардепів від "Голосу" розділилися. Законопроект підтримали: Бобровська, Клименко, Лозинський, Рущишин, Стефанишина, Устінова, Шараськін, Костенко, Піпа, Цабаль та Юрчишин.

Проти проекту постанови виступили: Василенко, Железняк, Рудик, Совсун та Осадчук. Від голосування утримався Макаров. Інші депутати від партії "Голос" на момент голосування були відсутні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme