Як космічні туристи розважалися у невагомості: Безос показав унікальне відео

Американський мільярдер, засновник Amazon і власник компанії Blue Origin Джефф Безос показав, як розважався у невагомості разом зі своїм братом та ще двома пасажирами під час туристичного польоту в космос

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
Як космічні туристи розважалися у неваго…
Фото: Вlue Оrigin

Відповідне відео він оприлюднив у своєму Instagram, передає Depo.ua.

На ньому видно, що всі присутні насолоджуються польотом і діляться яскравими емоціями.

"Це грандіозно, мені подобається! Це космос!" – перегукувалися космічні туристи, перевертаючись у невагомості і вдивляючись в ілюмінатори капсули.

Крім того, вони спробували пограти у м’яч.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Bezos (@jeffbezos)

Нагадаємо, дещо раніше у команді Безоса розповіли, як готувалися до польоту в космос.

20 липня Безос разом зі своїм братом та ще двома пасажирами вирушив на земну орбіту на кораблі New Shepard власної компанії Blue Origin.

Пряма трансляція відбувалася на офіційному YouTube-каналі компанії. Старт відбувся о 08:12 ранку за місцевим часом (16:00 за Києвом) і тривав трохи більше 10 хвилин.

Приблизно за чотири хвилини ракетоносій вивів капсулу з космічними туристами на траекторію суборбітального польоту із максимальною висотою 107 кілометрів над рівнем моря.

Після цього капсула відокремилася від ракети та приземлилася за допомогою парашутної системи в пустелі Техасу. Ракетоносій New Shepard здійснив автоматичну посадку на спеціальний майданчик.

Довідка: 11 липня компанія Virgin Galactic, яка належить британському мільярдеру Річарду Бренсону, здійснила перший космічний політ з екіпажем туристів, одним з яких став сам Бренсон. Корабель VSS Unity успішно повернувся на землю після перебування в космосі.

Водночас у компанії Blue Origin заявили, що політ Бренсона не є повноцінним космічним польотом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme