Заява про відставку Абрамовського надійде в Раду 19 жовтня, – Гончаренко

Народний депутат від партії "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко повідомив, коли до Верховної Ради надійде заява про відставку міністра екології Романа Абрамовського

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Заява про відставку Абрамовського надійд…
Фото: Facebook Романа Абрамовського

За його словами, це може статися вже завтра, 19 жовтня.

Про це Гончаренко повідомив у своєму Telegram, інформує Depo.ua.

"Як повідомляють мої джерела, завтра в Раду надійде заява про відставку міністра екології Абрамовського", – йдеться у повідомленні.

Заява про відставку Абрамовського надійде в Раду 19 жовтня

Зауважимо, дещо раніше нардеп від "Слуги народу" повідомляв, що Абрамовський напише заяву про свою відставку протягом тижня. За словами нардепа, більше ніяких кадрових змін в уряді не передбачається.

Роман Абрамовський очолює міністерство з 19 червня 2020 року.

Нагадаємо, раніше голова фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Давид Арахамія заявив, що восени щонайменше три міністри можуть позбутися своїх мандатів і припинити працювати в Кабінеті міністрів. Водночас він визнав, що велика кількість чуток з приводу відставок в уряді мають неправдиву інформацію, і закликав не "годувати країну чутками".

У вересні народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив, що співбесіди з кандидатами на посади нових міністрів в уряді вже проводять. Про остаточні кадрові рішення щодо урядовців "слуги" обіцяють розповісти вже найближчим часом.

4 жовтня ЗМІ з посиланням на джерела у "Слузі народу" заявляли, що одним із тих міністрів, хто буде звільнений, буде саме Абрамовський.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme