Зеленська розповіла, за чий кошт у Києві пройде саміт перших леді та джентельменів

Вже 23 серпня у столиці відбудеться саміт перших леді та джентельменів, у якому візьмуть участь 11 учасників

Журналіст стрічки новин
Зеленська розповіла, за чий кошт у Києві…
Фото: Офіс президента

Не усі будуть присутні особисто, частина з них через COVID-обмеження візьме участь онлайн. 

Як розповіла дружина президента України Олена Зеленська на цей захід не було витрачено державних коштів, пише Depo.ua.

"У нас є потужні енергійні партнери. Це Fairmont Grand Hotel. Також ми маємо подякувати "Ялтинській європейській стратегії", Київській школі економіки, офіційному імпортеру німецьких автомобілів "BMW Україна", що входить в групу компаній "АВТ Баварія" і ДТЕК – це наші партнери, завдяки яким вдалося все організувати", – сказала вона.

Також Зеленська розповіла, що на саміті обговорять три ключові питання. За словами дружини президента, він розпочнеться з великої візіонерської панелі. Перші леді та джентльмени поспілкуються на тему того, як змінився світ, які з'явилися нові тенденції. 

Друга частина саміту буде відведена практиці. Учаснику будуть ділитися досвідом та спільними проектами у сфері освіти та охорони здоров'я. Також будуть говорити про рівні можливості в нових умовах. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що київський саміт перших леді та джентльменів буде проходити у Національному заповіднику "Софія Київська". Зеленська розповіла, що Софію Київську не випадково обрали для проведення саміту перших леді та джентльменів – це місце дуже символічне як для цього заходу, так і для всіх українців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme