Зеленський хоче, що всі чоловіки мобілізаційного віку були в Україні

Президент Володимир Зеленський вважає, що всі чоловіки мобілізаційного віку мають бути в Україні, хоча й не всі мають бути на фронті

Зеленський хоче, що всі чоловіки мобіліз…
Фото: ОПУ

Про це Зеленський заявив в інтерв'ю німецькому телеканалу ARD, пише Depo.ua.

"Ми б хотіли, щоб люди, які виїхали поза законом України, які мобілізаційного віку, щоб вони були в Україні. Питання не в тому, що вони всі повинні бути на фронті. У нас велика армія. Питання справедливості. Ці люди повинні сплачувати податки. Є люди, які поїхали й не повернулися на свою роботу, і це їхнє право. Але якщо вони громадяни України, вони повинні сплачувати податки, бажано в Україну. Тому що ці гроші ми потім віддаємо нашим військовим, солдатам, які нас захищають", — зазначив президент.

Він наголосив на важливості економічного фактора.

"Коли почалася війна, наші люди виїхали. Немає питань. Але вони вивозили гроші, як і будь-яка людина. Всі ці гроші вони залишилися в Європі, а потім Європа почала підтримувати Україну і почала її підтримувати у Європі. Всі гроші, які йшли на підтримку українців, вони залишалися за кордоном. Вони залишалися в економіці тієї чи іншої держави. Врешті гроші наші виїжджали, а потім європейські гроші залишалися знову там, куди виїхали наші громадяни. Всі гроші залишилися поза територією України", — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, у Швейцарії готуються спростити працевлаштування українських біженців.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme