Зеленський підозрою мені на день ФСБ зробив подарунок Путіну, – Порошенко

П'ятий президент Петро Порошенко натякнув, що його наступник Володимир Зеленський у спробі посадити його може "вийти на самого себе"

Журналіст відділу новин
Зеленський підозрою мені на день ФСБ зро…
Фото: "ЄС"

Порошенко запевнив, що, попри оголошену підозру, обов'язково повернеться до України.

"Моїм планам ніяк не перешкоджають будь-які дії Зеленського. Зеленський мене ненавидить і боїться. Зеленський коїть злочини з незаконного політичного переслідування через систему викривленого правосуддя. Якщо ви хочете поговорити про державну зраду, я приїду – поговоримо. Якщо ви хочете поговорити про фінансування тероризму, я приїду – поговоримо", – запевнив Порошенко, передає Depo.ua із посиланням на прес-службу "ЄС".

Лідер "Євросолідарності" нагадав, що за його каденції звільнили дві третини окупованого Донбасу, а за часів президентства Зеленського здали українську землю, "підписавши ганебну угоду про розведення військ".

"Я профінансував більше 2 млрд гривень на українську армію, на інші благодійні програми. А ви через свої офшорні оборудки з Коломойським ухиляєтесь від сплати податків і крадете гроші з державного бюджету", – наголосив п'ятий президент, звертаючись до президента шостого.

Порошенко нагадав про $3,5 млрд, витрачених за Зеленського на купівлю російського вугілля: "Ви маєте це пояснити і будете це пояснювати суспільству. У 2015 році Порошенко забезпечив енергетичну незалежність і припинив імпорт електроенергії з Росії і Білорусі. А після того, як ви закликаєте світ застосувати санкції проти Росії і Білорусі, самі купуєте к них електроенергію, фінансуючи агресора".

Лідер "ЄС" заявив Зеленському: "Головне – перед тим, як починаєш розслідування, не вийти сам на себе".

А підозру, оголошену йому у день, коли на Росії святкують створення ФСБ, Порошенко назвав подарунком Зеленського Путіну.

Нагадаємо, 17 грудня у партії "Європейська Солідарність" прокоментували відео Державного бюро розслідувань про спробу вручення п'ятому президенту Петру Порошенку повістки про виклик на допит за "вугільною справою".

А 20 грудня низка соціологічних опитувань встановила, що президент Володимир Зеленський очолив антирейтинг українських політиків – кандидатів у президенти, за яких українці у жодному разі не готові голосувати.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme