Зеленський про загрозу вторгнення РФ: Така можливість може бути щодня

Президент України Володимир Зеленський запевняє, що Україна повністю контролює кордони та готова реагувати на загрози з боку Росії

Редактор стрічки новин
Зеленський про загрозу вторгнення РФ: Та…
Скріншот

Зеленський заявив, що Україна підвищує боєздатність армії в умовах загрози вторгнення російських військ, які розміщені зараз поблизу наших кордонів. 

Про це президент сказав під час прес-марафону, передає Depo.ua.

За словами Зеленського, Україна отримує підтримку від міжнародних партнерів, водночас при цьому  збройні сили повинні розраховувати лише на себе. 

"Мені здається, що ми можемо війни вже 8 років. Що стосується широкомасштабної. Така можливість може бути щодня, але зараз йде залякування вважаю, що сьогодні деякими ЗМІ йде залякування щодо цього. Ми повністю контролюємо наші кордони та повністю готові до ситуації. Ми маємо всі розвіддані, ми маємо військову, інформаційну, фінансову допомогу, але вважаю, що ми повинні розраховувати на себе – армія у нас потужна", – сказав Зеленський.

Президент також розповів, що наразі ведеться робота щодо збільшення зарплат військовослужбовцям.

"Ми маємо бути готові, але найважливіше, що ми маємо виклики не лише з боку РФ. У нас внутрішні виклики. Я постійно проводжу консультації – учора був Шарль Мішель та Ангела Меркель. Вони хочуть, щоб ми розмовляли з ними, з Росією – ми не проти", – заявив Зеленський. 

Читайте також: Зеленський проводить прес-марафон "30 питань президенту України" (ТРАНСЛЯЦІЯ)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme