Зеленський проведе прес-марафон: Скільки питань можна буде поставити президенту

У п'ятницю, 26 листопада, президент Володимир Зеленський зустрінеться із представниками ЗМІ

Журналіст відділу новин
Зеленський проведе прес-марафон: Скільки…
Фото: Олександр Хоменко / Depo.ua

Зустріч журналістів українських ЗМІ із Володимиром Зеленським відбудеться у форматі "З0 питань президенту України".

На заході будуть присутні представники 30 провідних українських засобів масової інформації, передає Depo.ua із посиланням на прес-службу президента.

"Відбудеться змістовна розмова президента з журналістами, під час якої будуть висвітлені різні актуальні й суспільно важливі теми, зокрема проведення реформ в Україні, ситуація на сході країни та досягнення миру, енергетична безпека та питання тарифів, економічна стабільність, боротьба з пандемією коронавірусу", – пояснили формат спілкування глави держави у його прес-службі.

Прес-марафон розпочнеться о 12:00 і триватиме орієнтовно три години. Трансляція заходу відбуватиметься на офіційній Facebook-сторінці глави держави та на різних українських телеканалах.

Нагадаємо, що перша прес-конференція Володимира Зеленського відбулася у 2019 році. Вона пройшла у форматі марафону і тривала 14 годин – це стало світовим рекордом. Тоді на зустріч із главою держави прийшли близько 300 журналістів. 

У 2020 році Зеленський також проводив прес-конференцію, однак через карантинні обмеження вона не була такою масштабною. Ця зустріч із журналістами відбулася в парковій зоні Маріїнського палацу просто неба.

Читайте також: Прес-конференція Зеленського: Як це було (Фоторепортаж)

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme