Зеленський розповів, чому міністри не хочуть звітувати у Раді 

Очільники профільних міністерств часто відмовляються від звітів у парламенті через те, що багато народних обранців не володіють культурою спілкування та переходять на цькування та особисті образи під час виступів міністрів 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Зеленський розповів, чому міністри не хо…
Фото: zelenskiy_official / Instagram

Як приклад президент України навів ситуацію з екс-міністром оборони Андрієм Тараном, який поскаржився на поведінку деяких нардепів.

Про цю ситуацію Володимир Зеленський розповів під час прес-марафону 26 листопада, передає Depo.ua

"Міністри не повинні звітуватися, це залежить від їх бажання. Наприклад, Андрій Васильович Таран мені сказав, що не може". – розповів Зеленський. 

Лідер держави також переповів слова екс-міністра оборони, які той сказав після пропозиції відзвітувати перед парламентом.

"Я виходжу, а вони мені такі слова кажуть… Вони звинувачують у тому, що я – зрадник, брехло", – за словами президента, сказав Таран.

Володимир Зеленський у категоричній формі засудив таку поведінку народних обранців.

" Ніхто не хоче звітувати через цих крикунів. Знаєте, є люди, а є – особистості. І об них витирають ноги. Це нечесно", – підсумував президент.

Нагадаємо, у п'ятницю, 26 листопада, Володимир Зеленський взяв участь у прес-марафоні "З0 питань президенту України". У межах заходу Зеленський спілкувався з журналістами 30 українських та іноземних видань. Тривав прес-марафон впродовж майже п'яти з половиною годин.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme