Зеленський розповів іноземним ЗМІ, коли погодиться на перемовини з росіянами

Україна не вестиме перемовини з російськими загарбниками"під кулями, зі зброєю у наших голів"

Зеленський розповів іноземним ЗМІ, коли…
Фото: ОПУ

Про це заявив президент Володимир Зеленський, повідомляє Depo.ua з посиланням на "Цензор.нет".

"Спочатку Росія має вивести війська, задіяти дипломатичний майданчик. До речі, наша Формула миру — гарний майданчик. Рік тому ми запропонували 10 пунктів Формули миру, на останній зустрічі у Мальті на рівні радників було представлено майже 66 країн, які підтримали цю зустріч, які обговорили перші 5 із 10 пунктів Формули миру", — сказав він в інтерв'ю телеканалу NBC News.

За словами президента, наступним кроком буде проведення ще однієї такої зустрічі на рівні радників, під час якої обговорять наступні 5 пунктів.

"І тоді ми зможемо організувати перший саміт щодо Формули миру. Це станеться. Я впевнений, що на саміт приїдуть представники всіх континентів. І коли ми матимемо Формулу миру з усіма пунктами й деталями того, як закінчити війну, коли цей документ буде готовий, ми обов'язково передамо його російській стороні. А для того, щоб це сталося, вони повинні спочатку піти з нашої землі. Умова для дипломатії — залишити наш суверенітет", — зазначив Зеленський.

Наагадаємо, Володимир Зеленський заявив, що Україна виконала майже всі вимоги для початку переговорів з Євросоюзом про вступ, та закликав розпочати їх.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme