Зеленський та перша леді прибули до Вашингтона: Що заплановано в рамках візиту

В Офісі президента розповіли, які зустрічі заплановані у рамках візиту Зеленського до США

Редактор стрічки новин
Зеленський та перша леді прибули до Ваши…
Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський та перша леді Олена Зеленська прибули до Вашингтона в межах робочого візиту до США.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Офісу президента.

Як зазначається у повідомленні, на порядку денному візиту – зустріч лідерів двох країн у форматі віч-на-віч та в розширеному складі делегацій.

Також відбудеться низка важливих зустрічей президента України з американськими високопосадовцями. Як планується, представники України та США підпишуть низку документів.

"Програма візиту розрахована на декілька днів і охопить низку міст на Східному та Західному узбережжях США", - йдеться у повідомленні.

Володимир та Олена Зеленські прибули у США 2021

Нагадаємо, раніше стало відомо, що зустріч президента України Володимира Зеленського з його американським колегою Джо Байденом у Вашингтоні перенесли на середу, 1 вересня. До того планувалося, що його зустріч із Байденом відбудеться 30 серпня, однак її вирішили перенести на день – на 31 серпня.

За словами посла України у США Оксани Маркарової, планується, що у Вашингтоні Зеленський перебуватиме два дні – 31 серпня і 1 вересня. Після цього має відбутися поїздка до Каліфорнії.

Читайте також: Зрада чи перемога: Чи вигідно Україні перенесення зустрічі Байдена з Зеленським на 1 вересня

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme