Зеленський вчергове закликав українців робити COVID-щеплення (ВІДЕО)

Президент Володимир Зеленський закликав українців вакцинуватися проти коронавірусу, аби зберегти якомога більше життів

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Зеленський вчергове закликав українців р…
Скріншот

За його словами, українці мають об'єднатися та щепитися від коронавірусу, аби населення країни не зменшилося до позначки у 20 мільйонів громадян.

Про це Зеленський заявив під час свого звернення, інформує Depo.ua.

"Що об’єднує сьогодні 93% захворілих на ковід в Україні? Усі вони – не вакциновані. Що об’єднувало учора більшість померлих від ковіду в Україні? Усі вони були невакциновані. Скільки людей у Європі зробили два щеплення? 65%. Скільки людей в Україні не зробили жодного? 65% населення. Скільки щеплень може робити Україна за добу? Майже 400 тисяч. Скільки вакцин є на пунктах щеплення в Україні? Понад 10 мільйонів", – наголосив президент.

Він також наголосив, що від коронавірусного захворювання протягом двох останніх днів померло в десять разів більше людей, аніж за два роки війни на Донбасі.

Нагадаємо, 29 жовтня Зеленський знову закликав вакцинуватися після того, як потрапив у курйозну ситуацію. На своїй сторінці в Instagram він розмістив пост, в якому закликав громадян вакцинуватися. Він навів цитату зі свого недавнього інтерв'ю, де сказано, що "Сьогодні єдина альтернатива тотальному локдауну – вакцинація". 

На це з критикою відреагували користувачі Instagram. За кілька годин під дописом з'явилося понад дві тисячі коментарів. Більшість із них – з обуреннями. Коментатори "захейтили" президента і звинуватили його в тому, що той зазіхає на їхні конституційні права.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme