Зеленський відреагував на "фак" Лероса, назвавши його хабарником: Той заявив, що позиватиметься до суду

Президент Володимир Зеленський заявив, що народний депутат, який раніше входив до фракції "Слуга народу", Гео Лерос є хабарником

Журналіст стрічки новин
Зеленський відреагував на "фак" Лероса,…
Фото: Офіс президента

Про це він сказав, коментуючи ситуацію, коли Лерос показав середній палець йому під час засідання Верховної Ради 4 листопада. 

"Щодо середнього пальця. Чесно кажучи, мені здається, що там відео знаходили, це ж у прямому ефірі було. Тому трішки незвичне для мене запитання. Це ж в Раді було. Це журналісти зняли. То до чого тут ДБР? Не зовсім зрозуміло. Це щодо хабарника Лероса", – сказав Зеленський під час прес-конференції 26 листопада, пише Depo.ua.

На це відреагував вже й сам нардеп. Він повідомив у Facebook, що заяви Зеленського – "набір від афериста до хабарника".

скріншот

Відомо, що коли Лерос показав непристойний жест президенту, він також назвав його "головним зрадником у країні". Через тиждень Леросу вручили підозру за хуліганство у стінах парламенту.

Нагадаємо, що після цього Лерос заявляв, що знайшов під своєю автівкою пристрій для стеження. На думку нардепа, за ним стежить "Офіс "слуги олігархів" – Зеленського – за допомогою ручних спецслужб". 

На засідання суду у справі про середній палець Лерос притягнув страпон. Фотографію секс-іграшки у формі кулака з піднятим середнім пальцем Лерос попросив долучити до матеріалів його справи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme