​​​​​​​Журналісти дізналися, коли ЄС погодить шостий пакет санкцій проти Білорусі

Євросоюз може погодити шостий пакет санкцій проти Білорусі на початку весни
 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
​​​​​​​Журналісти дізналися, коли ЄС пог…
Фото: EU_Commission / Twitter

Станом на зараз поки невідомо конкретно про які саме санкції проти Білорусі йдеться та кого із політиків та бізнесменів РБ вони торкнуться.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис брюссельського кореспондента "Радіо Свобода" Рікарда Йозвяка в Twitter. 

"Робота над шостим пакетом санкцій ЄС щодо Білорусі все ще триває серед робочих груп. Санкції можуть бути прийняті і введені в дію на початку весни", – йдеться у повідомленні. 

Зауважимо, що наприкінці грудня 2021 року у Раді Європейського Союзу повідомили про приєднання до п'ятого пакета санкцій проти Білорусі ще семи країн. 

Йдеться про Північну Македонію, Чорногорію, Сербію, Албанію, Ісландію, Ліхтенштейн та Норвегію. Вони підтримали включення 17 осіб до п'ятого пакета санкцій ЄС проти Білорусі. 

Допис про щостий пакет санкцій ЄС проти Білорусі

Нагадаємо, 1 грудня Європейський Союз погодив п'ятий пакет санкцій проти Білорусі й розпочав роботу над наступним, шостим. До санкційного списку увійшли авіакомпанії, прикордонники, судді та підприємства Білорусі 

Того ж дня США заявили, що скоро введуть нові санкції проти Білорусі, які будуть узгоджені між країною та Європейським Союзом.

2 грудня проти Білорусі санкції запровадили США, Канада та Велика Британія.

У Білорусі відреагували на введення санкцій з боку Європейського Союзу, США та Великої Британії, заборонивши імпорт товарів з цих країн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme