"Зустрінемося в Одесі": Зеленський влучно відповів Лаврову на запрошення до Росії 

Президент України Володимир Зеленський різко відповів на запрошення головного дипломата Росії відвідати Москву або Сочі 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
"Зустрінемося в Одесі": Зеленський влучн…
Фото: zelenskiy_official / Instagram

Зеленський зауважив, що готовий зустрічатися із Росією у двосторонньому форматі, але під час таких перемовин обов'язково має звучати тема Донбасу, яку Кремль вважає табуйованою.

Про це Володимир Зеленський заявив під час брифінгу 28 січня, передає Depo.ua

"Навіщо мене запрошувати в Сочі? Щоб я що, на лижах покатався? Про що ми говоримо? Давайте зустрінемося тоді в Одесі, покупаємося в морі", – саркастично зауважив Зеленський.

На думку президента України, міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров спеціально запросив його до зустрічі в такому форматі знаючи, що для самого Зеленського вона стане неприйнятною. 

"Навіщо мене запрошувати в такому форматі, щоб я відмовився? Ти ж чоловік, доросла людина з досвідом начебто. Навіщо це робити? Немає чим зайнятися? Навіщо ти пропонуєш те, що не дасть ніякий результат? Це тупо цинізм", –прокоментував слова головного дипломата Росії український президент.

Він додав, що про ситуацію на Донбасі зараз говорить весь цивілізований світ. Тому і сам Зеленський аж ніяк не може зоставатися осторонь цієї теми.

Нагадаємо, нещодавно міністр закордонних справ Сергій Лавров запросив українського президента Володимира Зеленського до Росії. Водночас глава МЗС Росії одразу підкреслив, що у Кремлі з українським президентом питання бойових дій на Донбасі обговорювати не будуть. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme