Адвокат Порошенка назвав заяву ДБР брехнею і заявив, що суддя умисно наклала арешт на "П'ятий" та "Прямий"

Адвокат п’ятого Президента Петра Порошенка Ігор Головань назвав заяву ДБР щодо арешту медіаактивів, які вже не належить політику, брехнею 

Журналіст стрічки новин
Адвокат Порошенка назвав заяву ДБР брехн…

6 січня Печерський суд заарештував майно Порошенка, а згодом у "ЄС" заявили про арешт активів телеканалів "П'ятий" та "Прямий". У ДБР цю інформацію спростували.

7 січня на своїй сторінці на Facebook інформацію щодо арешту каналів прокоментував адвокат п'ятого президента Ігор Головань, передає Depo.ua.

Як доказ, що заява ДБР не є правдивою, юрист надав скріншоти, який доводять зворотне: серед майна та активів, на які незаконно наклали арешт, є активи ТОВ "Вільні медіа", що володіє двома опозиційними телеканалами.

"Не арештовували, брешуть, активів "Прямого" і "5 каналу". Але ось же скріншот Ухвали про арешт, а нижче скріншот прокурорського клопотання, яке Її честь Бортницька у свою ухвалу разом з помилками і "очєпятками" переписала. А там чорним по білому: ДП "ТРК" НБМ - ЗАПОРІЖЖЯ" та ТОВ ТЕЛЕКОМПАНІЯ "АВТОР ТВ". Компанії, що мають прямий стосунок до трансляції програм опозиційних телеканалів. От тільки частки Петра Порошенка у капіталі цих юридичних осіб давно немає. Петро Порошенко давно і публічно передав ці активи ТОВ "ВІЛЬНІ МЕДІА", засновниками якого є десяток відомих журналістів і народних депутатів. Тобто, прокурори і суддя умисно наклали арешт на медіаактиви, що вже не належать Петру Порошенку", – написав адвокат Порошенка.

Нагадаємо, адвокат про рішення суду щодо арешту майна Порошенка: Абсолютне беззаконня.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme