Американський інфекціоніст дав шокуючий прогноз про кінець пандемії коронавірусу

Медики з США заявили, що наразі невідомо, коли коронавірус відступить і людство повернеться до нормального життя

Журналіст стрічки новин
Американський інфекціоніст дав шокуючий…
Фото: Рixabay

Хоча прогнозується, що пандемія завершиться до весни 2022 року. штам "Дельта" ускладнює можливість давати якісь гарантії.

Про це повідомив американський інфекціоніст і радник президента США з медичних питань Ентоні Фаучі, Depo.ua з посиланням на The Telegraph

"Я думаю, всі ми повинні бути чесними, відкритими й скромними. Ми не знаємо, коли відступить COVID-19. Цей вірус обдурив нас кілька разів безліччю різних хвиль по всьому світу в цілому і в кожній окремій країні. Це просто надія, це надихає. Відбудеться це, чи ні, ще невідомо", — зазначив Фаучі.

За словами інфекціоніста, наразі невідомо, коли саме людство переможе коронавірус. Вся справа у "Дельта"-штамі, а також постійній мутації вірусу.

"Зараз ми повернулися до 130—140 тисячам випадків на день. Так що я не хочу робити будь-які тверді прогнози щодо того, що станеться", — додав Ентоні Фаучі.

Нагадаємо, дещо раніше було названо найефективнішу вакцину проти COVID-штаму "Дельта". Відповідне дослідження провела американська медична мережа Vision.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme