Арахамія назвав умову позбавлення Разумкова мандата (ВІДЕО)

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія назвав умову, за якої екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова можуть позбавити депутатського мандата

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Арахамія назвав умову позбавлення Разумк…
Фото: Telegram Верховної Ради

За його словами, таке трапиться, якщо Разумков не буде виконувати обіцянки, які були озвучені під час передвиборчої програми партії.

Про це Арахамія повідомив під час брифінгу після засідання фракції "слуг", інформує Depo.ua.

"Ми будемо дивитися, яким чином пан Разумков – його ж обирали виборці "Слуги народу", – якщо він буде діяти в рамках тих обіцянок, які "Слуга народу" давала своїм виборцям, і ми як партія будемо це відчувати, тоді він буде в "безпечній зоні". А якщо навпаки – тоді, напевно,"небезпечно", – зауважив голова фракції.

Нагадаємо, 7 жовтня під час засідання Верховної Ради 7 жовтня народні депутати 284 голосами відкликали Дмитра Разумкова з посади голови Верховної Ради України. За відставку спікера проголосували 215 "слуг народу". Семеро з них проголосували проти, четверо – утрималися, семеро – не голосували.

Пізніше глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія наголосив, що фракція "слуг" поки не визначилася, чи буде ініціювати складання Дмитром Разумковим мандата народного депутата, але її юристи бачать для цього підстави.

Згодом у фракції відмовилися від такого рішення. Там заявили, що це не є правильним, адже Разумков може себе спробувати в роботі звичайного народного депутата чи, можливо, народного депутата, який створить свою групу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme