Арахамія обізвав Ляшка політичною проституткою

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія у прямому ефірі поскандалив із лідером Радикальної партії Олегом Ляшком

Журналіст відділу новин
Арахамія обізвав Ляшка політичною прости…
Фото: Facebook "Слуга народу"

Коли Арахамія заявив, що посада спікера Верховної Ради належить "Слузі народу", присутні в студії опозиційні політики розкритикували таку позицію монокоаліції.

Особливо активно критикував Арахамію Ляшко, назвавши "Слугу народу" зеленими диктаторами, передає Depo.ua із посиланням на "Україна 24".

На що Арахамія, який брав участь у ефірі онлайн, заявив: "Після закону про олігархів, я особисто планую зробити законопроєкт про легалізацію політичної проституції. Там буде реєстр, де пан Ляшко буде першим номером".

Нагадаємо, 18 вересня "слуги" у прямому ефірі накинулися на спікера ВРУ Дмитра Разумкова й натякнули, що у них є голоси для його заміни.

Водночас спікер Ради заявив, що відкликати його з посади може лише парламент, оскільки для цього є спеціальна процедура. Разумков повідомив, що станом на тепер така процедура запущена не була, і ніхто з народних депутатів не звертався до нього з такою пропозицією.

Після цього ЗМІ повідомили, що питання відставки Разумкова буде розглядатися на нараді у Трускавці (1-3 жовтня), і голоси за це нібито дійсно є. Самого ж Разумкова на нараду у Трускавці не запросили. 

Сьогодні, 30 вересня, стало відомо, що у Раді розпочали процедуру звільнення спікера Дмитра Разумкова.

Разумков підтвердив, що колеги прийшли до нього за підписними листами про відкликання з посади голови Верховної Ради. Він уточнив, що відповідну пропозицію подав голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

Водночас у "слуг" заявили, що відставку Разумкова не обговорювали, а Арахамія має право на власну ініціативу.

Прес-секретар Дмитра Разумкова Ольга Туній повідомила, що перший лист щодо відкликання голови Верховної Ради було направлено від фракції "Слуга народу", а не від імені конкретного народного депутата.

Сьогодні, 30 вересня, Арахамія подав друге звернення щодо видачі підписних листів про відкликання голови Верховної Ради Дмитра Разумкова із займаної посади – цього разу від свого імені.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme