Арахамія прокоментував можливість виключення з фракції Дмитрука

Голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів про можливість виключення народного депутата Артема Дмитрука

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Арахамія прокоментував можливість виключ…
Фото: "Слуга народу" / Facebook

За його словами, фракція обговорить питання виключення Дмитрука протягом наступного тижня.

Про це Арахамія заявив під час спілкування із журналістами у кулуарах Верховної Ради, інформує Depo.ua.

"Для фракції – це просто підняти це питання та проголосувати. Я вважаю, що він виляє від фракції. Є люди які йдуть проти, просто кажуть: "Я вже не з фракцією", а є люди які виляють. От він – виляє", – наголосив голова фракції.

Нардеп також зауважив, що Дмитрук системно йде проти позиції "слуг" і використовує у своїх медійних компаніях "не зелені кольори".

"Ті кольори, які він використовує у своїй медійній компанії в Одесі точно не мають зеленого кольору. Фракція – це політична сила. Якщо людина бачить, що вже не представник політичної сили, то тоді треба найти сміливість в себе, прийти до своїх колег і сказати: "Я вирішив йти у своє окреме плавання". Це нормальний вчинок. А просто брати, надягати зелену футболку, а потім пробити все навпаки – мені здається це просто неправильна поведінка", – додав Арахамія.

Як раніше повідомляв Depo.ua, Дмитрука таки будуть виключати з фракції. Причиною став ряд голосувань, коли нардеп не підтримував важливі для фракції законопроекти.

Зокрема, 2 листопада Дмитрук проголосував "проти" кримінальної відповідальності за підроблені COVID-сертифікати. Також він не підтримав голосування за постанову про недопуск невакцинованих від коронавірусу нардепів до парламенту.

Раніше він також не підтримав відставку голови парламенту Дмитра Разумкова, призначення на його посаду Руслана Стефанчука та призначення віце-спікером Ради Олександра Корнієнка.

Довідка: Артема Дмитрука обрали до Ради у 133 виборчому окрузі на Одещині. Свої депутатські повноваження він отримав 29 серпня 2019 року. 

Він – член Комітету Верховної Ради України з питань правоохоронної діяльності.

Дмитрук народився 28 червня 1993 року.  На момент обрання працював керівником одного із одеських фітнес-центрів. До кримінальної відповідальності його не притягували.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme