Аваков заявив, що у шойгу та костюкова раптово виникли великі проблеми зі здоров'ям

Екс-очільник Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про різке погіршення стану здоров'я одразу двох представників найвищого військового керівництва так званої російської федерації

Журналіст відділу новин
Аваков заявив, що у шойгу та костюкова р…
Фото: Рixabay

За словами Авакова, йдеться про проблеми із серцем у міністра оборони рф сергія шойгу та в начальника гу гш зс рф ігоря костюкова.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі із посиланням на джерела, передає Depo.ua.

"Джерело повідомляє, що є інформація про різке погіршення стану здоров'я міністра оборони рф – шойгу та ігоря костюкова – начальника гу гш зс рф. Примітний факт, що симптоми нездужання у обох абсолютно однакові – печіння в області серця, утруднене дихання. Шойгу знепритомнів", – йдеться у дописі колишнього міністра.

Аваков заявив, що у шойгу та костюкова раптово виникли великі проблеми зі здоров"ям

Нагадаємо, раніше стало відомо, що росЗМІ "загубили" міністра оборони рф шойгу. Він буцімто не з'являвся в публічному просторі з 11 березня. За словами журналістів, разом із шойгу з публічного простору також зник глава генштабу росії валерій герасимов.

Згодом "язик путіна" дмитро пєсков заявив, нібито шойгу не з'являється на публіці, оскільки не має часу для медійної активності через війну в Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme