Богдан заявив, що до смерті Полякова може бути причетний Корнієнко

Колишній очільник Офісу президента Андрій Богдан допускає, що до смерті народного депутата від "За майбутнє" Антон Поляков може бути причетний перший віце-спікер парламенту Олександр Корнієнко

Журналіст стрічки новин
Богдан заявив, що до смерті Полякова мож…
На фото: Антон Поляков. Джерело: Telegram-канал Антона Полякова

За словами Богдана, у Корнієнка та померлого Антона Полякова був конфлікт. Останній стверджував, що Корнієнко продав усі місця в Чернігівській облраді. 

Про це Богдан розповів у інтерв'ю Наталії Влащенко, пише Depo.ua.

"Ми не розглядаємо версію під час слідства щодо смерті Полякова… Він до мене в кабінет приходив і казав, що Саша Корнієнко продав усі місця в Чернігівській області. Там була дуже гостра стадія конфлікту", – заявив він.

Екс-глава ОП наголосив, що "чи не збіг це?", і додав, що цю версію точно потрібно перевірити, однак вже при новій владі.

"Я Сашу Корнієнка знаю. Він казатиме, я вам обіцяю, казатиме правду. Не одразу, з часом він дійде висновків, що співпраця зі слідством необхідна, але буде", – повідомив він.

Нагадаємо, що Полякова у ніч на 8 жовтня знайшли мертвим у Дніпровському районі Києва в автомобілі таксі, який патрульні зупинили через порушення правил дорожнього руху.

Як з'ясувала поліція, у ніч смерті Поляков перебував з помічником своєї співмешканки, народної депутатки Анни Скороход, Русланом Джамбулатовим. Чоловіки були в одному з ресторанів Києва, потім їздили містом на авто Джамбулатова, після чого Поляков у стані алкогольного сп'яніння пересів у таксі, в якому йому стало зле в дорозі.

За результатами розтину медики назвали причиною смерті Полякова гостру коронарну недостатність. Згодом у крові померлого виявили метадон. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею "умисне вбивство" з позначкою "природна смерть". Серед інших розглядається версія отруєння Полякова.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme